Befejeződött a Keszthelyiné és társai Vendéglátó Bt. fejlesztési projektje, melynek megvalósítása 2019. decemberében indult. A projektjavaslat 7 056 000 Ft összegű, vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.

A GINOP-5.2.4-19-2019-00063 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt elsődleges célja a vállalkozás statisztikai létszámának növelésével együtt járó gyakornokok, fiatal pályakezdők foglalkoztatásának elősegítése, illetve közvetlen munkahelyteremtés. A gyakornoki program hozzájárult az alkalmazott fiatalok munkahelyi tapasztalatszerzéséhez, a korábbiakban megszerzett szakképesítés gyakorlati hasznosulásához. Ezzel egyidejűleg a munkahely tárgyi feltételeinek javítása, fejlesztése is megvalósulhatott.

E program közvetlen eredményeként – a pályakezdő fiatalok foglalkoztatásán túl – a bt. fejleszteni tudta eszközparkját is. A pályázat keretein belül különböző konyhatechnikai eszközök/berendezések kerültek beszerzésre, úgymint elektromos húskopfoló, kávédaráló, kenyérpirító, merülő mixer, mikrohullámú sütő, olajsütő, szeletelőgép, termomixer és vákuum-csomagológép.

A pályakezdő fiatalok (2 fő pincér) gyakorlati foglalkoztatása 2019. december hónapban indult. A projektrész tekintetében a támogató mentor feladatok teljesítésével a munkahelyi tapasztalatszerzés még hatékonyabb tudott megvalósulni.

A program közvetlen hatásaként a vállalkozás bővíteni tudta foglalkoztatotti létszámát, ezzel párhuzamosan technológiai fejlesztést is végrehajtott, melynek egyértelmű hatásaként a vállalkozás versenyképességének, hatékonyságának növelése vált elérhetővé.

A beszerzett eszközök a konyhatechnológiához hoz kapcsolódó eszközök, segítségükkel hatékony feladatellátás valósítható meg.

A Keszthelyiné és társai Vendéglátó Bt. az Új Gyakornoki programnak köszönhetően a foglalkoztatás bővítésére, illetve a vállalkozás technológiai fejlesztésére 100 %-os mértékű, 7 056 000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt megvalósítási időszaka a hatályos Támogatói Okirat szerint 2019.12.04. – 2020.09.04.

A projekt pályázat szempontjából elszámolható összköltsége 7 056 000 Ft volt.

A fejlesztés a Magyar Állam, valamint az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok