Egy pár Social media-s értékelés – a teljesség igénye nélkül – az ember és a barátai magáról mindig jókat mond, de a valóságot mégis talán ezek az értékelések tükrözik legjobban:

Végre egy hely, ahol minden maximálisan jó. Régen ettem ennyire finom ételeket, nagyon össze vannak rakva az ízek, gyönyörűen szervírozott fogások vannak, és végre olyan pincérrel találkoztam, aki szívvel lát vendégül, nem csak felveszi a rendelést. Ha lehetne, sokkal több csillagot adnék!

Ha Szekszárdon jársz kötelező bejönni. Vargánya krémleves, füstölt libamájjal. Ha ennyitől nem jött meg a kedved, menj inkább a „Mekibe”.

Nagyon finom volt minden! Csak ajánlani tudom! Spontán érkező 19 fős igényes társaságot sikerült hiánytalanul kiszolgálni. Kiváló személyzet! Gratulálunk!

Kihagyhatatlan, csodás és finom, hatalmas adag ételek, a személyzet, a kiszolgáláskifogástalan. A tisztaság követendő példa! Ha másodszor mész vissza, olyan, mintha hazatérnél. Ha meg ott is alszol, az maga a csúcs!

A környék legjobb étterme! Finom ételek-jó italok; kedves kiszolgálás és a szakácsok profik!

Szülinapi bulin és lagziban is profik. Mindkettőben volt részem. Rugalmasok, gyorsak, pontosak, igényesek és precízek. Az ételek isteniek és különlegesek. Ha bizonytalan vagy döntésben, segítenek. Örülünk, hogy kis városunkban ilyen példaértékű, összetartó családi vállalkozás létezik. Csak így tovább!

Köszönjük szépen a kiváló vendéglátást, a finomabbnál finomabb ételeket és mindent, amivel közös életünk első óráit még szebbé tettétek számunkra és vendégeink számára.

Szerencsések a szekszárdiak egy ilyen étteremmel. Egyszerűen zseniális. Baráti hangulat, fantasztikus ételek, különösen jó borok!

Hibátlan kiszolgálás, fantasztikus ételek, remek bor és pálinkák. Kiváló ár-érték arány, ha Szekszárdon jársz kötelezően ajánlott.

Csodás ételek. Fenomenális, baráti kiszolgálás. Aki erre jár, ne hagyja ki!

Bortúrára érkeztünk Szekszárdra 10 fős társaságunkkal. Bevallom, a város nem nyűgözött le, és már sokadszor hagyta el a szánkat az a mondat, hogy nincs miért visszatérni ide, mikor beültünk a Szász Étterembe. Már a fogadtatás is elsöprő volt. A felszolgáló hölgy 1 perc alatt profizmusával, szóval a puszta lényével. Aztán érkeztek az ételek. A nagymamám istenien alapanyagból készült étel ízét. Viszont az, amit itt ettünk, letaglózott. Isteni ízek és zamatok, összefut a nyál a számban. Szóval ezt a helyet vétek kihagyni!!

 

Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Ok